Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Šport

NHL: Colorado by na finále mohlo mať k dispozícii aj Kadriho s Coglian

Na snímke uprostred dole slovenský brankár Canucks Jaroslav Halák inkasuje jediný gól, vľavo jeho autor a center Colorada Nazem Kadri, vpravo jeho spoluhráč Valerij Ničuškin v zápase hokejovej NHL Colorado Avalanche - Vancouver Canucks v Denveri v noci na 24. marca 2022. Foto: TASR/AP

Séria o Stanleyho pohár sa začne v noci na štvrtok o 2.00 SELČ v Denveri.

Denver 13. júna (TASR) - Hokejistom Colorada by vo finále play off NHL proti Tampe Bay mohli pomôcť aj Nazem Kadri a Andrew Cogliano. Útočníci sa vrátili do tréningového procesu na ľade po tom, ako obaja podstúpili operáciu zranenej ruky po postupe z finále Západnej konferencie cez Edmonton.

Séria o Stanleyho pohár sa začne v noci na štvrtok o 2.00 SELČ v Denveri. "Ich účasť v otváracom zápase nie je vylúčená, obaja už korčuľovali, hoci bez hokejok. Absolvovali podobné zákroky, len sa týkali iných prstov. Dúfame, že s nimi v priebehu finále budeme môcť rátať," povedal tréner Jared Bednar na oficiálnom webe NHL. V nedeľu netrénoval útočník Andre Burakovsky, ktorý dostal voľno na regeneráciu. Brankár Darcy Kuemper sa zotavil zo zranenia v prvom zápase s Edmontonom a na finále bude k dispozícii.