Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

NHL: Kuznecov a Neal pribudli do zostáv Zápasu hviezd

Jevgenij Kuznecov (vľavo) Foto: TASR/AP

Dvadsaťosemročný Neal bude hrať za výber Centrálnej divízie. V prebiehajúcej sezóne zatiaľ nazbieral 30 bodov v 50 dueloch.

New York 28. januára (TASR) - Útočníci Jevgenij Kuznecov a James Neal dostali dodatočnú pozvánku na víkendový Zápas hviezd NHL. Kuznecov nahradí v exhibícii spoluhráča z Washingtonu Capitals Alexa Ovečkina, Neal z Nashvillu Predators zasa centra Chicaga Jonathana Toewsa. Informoval o tom oficiálny portál NHL.

Dvadsaťtriročný ruský útočník Kuznecov sa predstaví vo výbere Metropolitnej divízie. Momentálne mu patrí piata pozícia medzi najproduktívnejšími hráčmi súťaže so 49 bodmi. Bude to jeho prvá účasť v Zápase hviezd. Namiesto Ovečkina bude kapitánom tímu Metropolitnej divízie John Tavares z New Yorku Islanders. Ovečkin vynechá duel pre zranenie v dolnej časti tela.

Dvadsaťosemročný Neal bude hrať za výber Centrálnej divízie. V prebiehajúcej sezóne zatiaľ nazbieral 30 bodov v 50 dueloch. V Zápase hviezd sa predstaví druhýkrát, predtým nechýbal v exhibícii v roku 2012 ešte ako hráč Pittsburghu.