Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Malkin príde pre zranenie o exhibíciu hviezd NHL

Jevgenij Malkin Foto: TASR/AP

Dôvodom je bližšie nešpecifikované zranenie v dolnej časti tela, ktoré útočník Pittsburghu a tretí najproduktívnejší muž profiligy pravdepodobne utrpel v stredajšom dueli so St. Louis.

Pittsburgh 26. januára (TASR) - Ruský hokejista Jevgenij Malkin vynechá víkendovú exhibíciu hviezd zámorskej NHL. Dôvodom je bližšie nešpecifikované zranenie v dolnej časti tela, ktoré útočník Pittsburghu a tretí najproduktívnejší muž profiligy pravdepodobne utrpel v stredajšom dueli so St. Louis.

Podľa trénera Penguins Mikea Sullivana posúdia lekári Malkinov zdravotný stav po exhibičnom podujatí a rozhodnú, či sa 30-ročný center bude môcť vrátiť do súťažného diania. "Tučniaci" ešte pred All-Star víkendom odohrajú v noci na piatok zápas s Bostonom, po prestávke ich čaká v noci na stredu duel s Nashville.

Tohtoročný All-Star víkend sa uskutoční 27.-29. januára v Staples Center, domovskej aréne Los Angeles Kings. Každú divíziu NHL bude reprezentovať tím pozostávajúci zo šiestich útočníkov, troch obrancov a dvoch brankárov. V sobotu 28. januára budú na programe súťaže zručností, o deň neskôr sa budú hrať semifinálové súboje medzi divíznymi výbermi vo formáte traja proti trom (2x10 minút) a podujatie vyvrcholí finálovým zápasom.