Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Šport

Nottingham Forest si uctil Johnsona, počas potlesku padol gól

Hokejistovi Adamovi Johnsonovi, ktorý zomrel minulý týždeň, vzdávajú poctu počas futbalového zápasu anglickej Premier League medzi Nottingham Forest a Aston Villa na City Ground, Nottingham, Anglicko, v nedeľu 5. novembra 2023. Foto: TASR/AP

Dvadsaťdeväťročný americký hráč Nottinghamu zomrel na následky zranenia, ktoré utrpel počas zápasu britského Challenge Cupu so Sheffieldom Steelers minulý týždeň v sobotu.

Nottingham 6. novembra (TASR) - Anglický futbalový klub Nottingham Forest si počas nedeľného zápasu Premier League pripomenul tragické úmrtie hokejistu Adama Johnsona, ktorý zomrel po zásahu korčuľou od protihráča. Fanúšikovia vzdali úctu potleskom symbolicky v 47. minúte zápasu s Aston Villou, keďže práve toto číslo nosil na drese v tíme Nottingham Panthers.

Zhodou okolností práve v tejto minúte domáci hráči aj strelili gól, sieť rozvlnil Orel Magala a zavŕšil skóre duelu na 2:0. Dvadsaťdeväťročný americký hráč Nottinghamu zomrel na následky zranenia, ktoré utrpel počas zápasu britského Challenge Cupu so Sheffieldom Steelers minulý týždeň v sobotu. "Naše myšlienky aj naďalej ovplyvňuje tragický Adamov odchod. Nikdy na neho nezabudneme," citoval Daily Mail vyjadrenie Nottinghamu Forest.