Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Novým trénerom Piešťan je Dušan Gregor

Dušan Gregor Foto: TASR/Pavol Ďurčo

Vedenie klubu ŠHK 37 Piešťany sa s novým trénerom zatiaľ dohodlo na spolupráci do konca sezóny.

Piešťany 2. februára (TASR) - Novým trénerom hokejového klubu ŠHK 37 Piešťany sa stal Dušan Gregor. Meno jeho asistenta bude známe v najbližších hodinách. Nový kouč "havranov" prevezme mužstvo na utorňajšom tréningu. TASR informoval PR manažér klubu Tomáš Horký.

Vedenie klubu ŠHK 37 Piešťany sa s novým trénerom zatiaľ dohodlo na spolupráci do konca sezóny. Hlavnou úlohou nového piešťanského kouča bude zmobilizovať tím a dostať ho do play off.

"Dušan Gregor bol jedným z trénerov, o ktorého sme mali záujem už pred sezónou. Vedeli sme, že je aj teraz voľný, tak sme sa mu ozvali a dohodli sme sa. Verím, že to je správna voľba," povedal na margo angažovania skúseného trénera prezident ŠHK 37 Jaroslav Lušňák.

Meno Dušana Gregora je späté najmä s Duklou Trenčín, kde pôsobil ako hráč a neskôr aj ako tréner. Naposledy pôsobil tento skúsený tréner v minulej sezóne v Slávii Praha, predtým dokonca koučoval tím KHL Admiral Vladivostok. V slovenskej najvyššej súťaži trénoval okrem Dukly Trenčín aj Martin, Košice, či Žilinu a v českej lige viedol Liberec. V minulosti trénoval reprezentačnú "dvadsiatku" a skúsenosti má aj z ruskej VHL, kde viedol tímy Sokol Krasnojarsk i Saryarka Kaaganda.