Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Šport

Obranca Gerard Pique je v poriadku, v nemocnici vylúčili otras mozgu

Hráč Barcelony Gerard Pique (vpravo) leží na trávniku po kolízii s Didierom Drogbom z Chelsea Londýn (vľavo) Foto: TASR/AP

Barcelonský hráč Pique sa dostal do kolízie s vlastným brankárom Valdezomv utorňajšom semifinále Ligy majstrov proti FC Chelsea.

Barcelona 25. apríla (TASR) - Obranca španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Gerard Pique neutrpel pri zrážke s vlastným brankárom Victorom Valdezom v utorňajšom semifinále Ligy majstrov proti FC Chelsea žiadne zranenie. V stredu o tom informovala oficiálna stránka katalánskeho veľkoklubu.

Pique sa dostal do kolízie s Valdezom v 16. minúte pri snahe odkopnúť loptu pred napádajúcim Didierom Drogbom. Ihrisko opustil o deväť minút neskôr po signalizácii smerom k vlastnej lavičke, že ďalej nemôže pokračovať v hre.

S podozrením na slabší otras mozgu ho previezli do nemocnice, kde nezistili žiadnu ujmu na hráčovom zdraví.

"Pique podstúpil viacero vyšetrení, ktoré vylúčili akékoľvek zranenie. Do stredy zostane v nemocnici na pozorovaní," uviedol klub vo svojom stanovisku.

Barcelona ako obhajca trofeje napokon domácu odvetu nezvládla, keď s Chelsea uhrala len remízu 2:2, ktorá v súčte oboch zápasov (3:2) posunula do mníchovského finále anglický celok.