Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Organizátori ME v krasokorčuľovaní dali do predaja lístky na víkend

Pohľad do hlavnej bratislavskej arény počas prvého dňa majstrovstiev Európy v krasokorčuľovaní na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave 27. januára 2016. Foto: TASR - Michal Svítok

Cena za celodenný lístok na sobotu bude 29 eur, na nedeľu 49 eur.

Bratislava 28. januára (TASR) - Organizátori ISU majstrovstiev Európy v krasokorčuľovaní v Bratislave uvoľnili vo štvrtok do predaja zostávajúce vstupenky na víkendový program. Záujemcovia tak majú poslednú šancu získať miesto v hľadisku na najatraktívnejšie dni šampionátu.

Nedeľnajšia záverečná exhibícia, na ktorej vystúpi aj špeciálny hosť šampionátu Jozef Sabovčík, je už niekoľko týždňov beznádejne vypredaná. Organizátori ME dostávali v ostatných dňoch stále viac žiadostí aj o lístky na sobotňajší program, v rámci ktorého uvidia diváci voľné jazdy športových dvojíc a tanečných párov, v ktorých nastúpia aj slovenskí reprezentanti Lukáš Csölley a Federica Testová.

"Na oba dni pôjde do predaja 220 vstupeniek, všetky lístky budú na státie, ide o sektor, ktorý počas hokeja patrí fanklubu," uviedol v tlačovej správe zaslanej TASR predseda organizačného výboru ISU ME 2016 Martin Letenay.

Cena za celodenný lístok na sobotu bude 29 eur, na nedeľu 49 eur. Vstupenky si môžu fanúšikovia kúpiť prostredníctvom oficiálnej stránky šampionátu www.ecbratislava.com. Všetky lístky akejkoľvek kategórie sú celodenné a je možný opakovaný vstup na Zimný štadión Ondreja Nepelu v daný deň.