Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Otvorenie City Areny prináša knihy o Ajaxe či Malatinskom

Na snímke zľava bývalý hráč Ajaxu Amsterdam Sjaak Swart, bývalý hráč FC Spartak Trnava Jozef Adamec, autor kníh Mojmír Staško, bývalý hráč FC Spartak Trnava Valér Švec a vydavateľ kníh Július Šefčík počas krstu kníh Krok od futbalového neba a biografie s názvom Predbehol dobu - Anton Malatinský v Trnave v sobotu 22. augusta 2015. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Fanúšikovia sa môžu tešiť na detailný príbeh pohárovej sezóny.

Trnava 22. augusta (TASR) - Pri príležitosti otvorenia City Areny - Štadióna Antona Malatinského v Trnave vychádzajú aj tri knižné publikácie.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na detailný príbeh pohárovej sezóny, ktorá vyústila slávnym semifinále s Ajaxom Amsterdam so zameraním práve na tento dvojzápas ('Krok od futbalového neba') a knihu popisujúcu nielen futbalový život Antona Malatinského ('Predbehol dobu').

Na snímke vľavo bývalý hráč Ajaxu Amsterdam Sjaak Swart pri rozdávaní autogramov počas krstu kníh Krok od futbalového neba a biografie s názvom Predbehol dobu - Anton Malatinský v Trnave v sobotu 22. augusta 2015.
Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Obe majú podpis športového žurnalistu Mojmíra Staška a vychádzajú v edícii Športové legendy. Tretiu, ktorá mapuje účinkovanie Spartaka v európskych pohárových súťažiach, zostavil klubový kronikár Mikuláš Rožňák. Jej názov je 'Od Lausanne po Zürich'.



Publikácie 'Krok od futbalového neba' a 'Predbehol dobu' budú mať krst spojený s autogramiádou v sobotu o 14.00 h na pešej zóne pred City Arenou.