Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Šport

Pearson je sklamaný, že nemohol dokončiť prácu vo Watforde

Hráči Watfordu. Foto: TASR/AP

Vedenie ho odvolalo v nedeľu, dve kolá pred koncom ročníka. Watford figuruje na 17. mieste tabuľky, tri body nad pásmom zostupu.

Londýn 20. júla (TASR) - Anglický futbalový tréner Nigel Pearson je sklamaný, že nemohol dokončiť svoju prácu v tíme FC Watford, ktorému hrozí zostup z Premier League.

Vedenie ho odvolalo v nedeľu, dve kolá pred koncom ročníka. Watford figuruje na 17. mieste tabuľky, tri body nad pásmom zostupu, no v záverečných zápasoch ho čakajú Manchester City a Arsenal. "Ohromili ma priania od fanúšikov Watfordu a celej futbalovej komunity. Ďakujem vám všetkých za láskavé správy. I keď som nemohol dokončiť úlohu, pre ktorú som prišiel, želám Watfordu všetko najlepšie v jeho dvoch záverečných zápasoch," napísal Pearson na sociálnej sieti.

Päťdesiatšesťročný Pearson sa ujal funkcie v decembri minulého roka. Bol v poradí tretí tréner Watfordu v tejto sezóne po Španieloch Javim Garciovi a Quiquem Sanchezovi Floresovi. Klub dočasne povedie Hayden Mullins. Informovala o tom agentúra AFP.