Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Šport

Permanentky na Slovan vo voľnom predaji od pondelka

Hráči Slovana Bratislava ďakujú fanúšikom po prehratom štvrtom zápase série štvrťfinále play off Západnej konferencie KHL HC Slovan Bratislava - Dinamo Moskva Foto: TASR/Michal Svítok

Majitelia sezónnych vstupeniek budú môcť legálne poskytnúť svoje miesto na konkrétny zápas do spätného dopredaja v prípade, že na zápas nebudú môcť z akýchkoľvek dôvodov prísť.

Bratislava 12. apríla (TASR) - Už len do nedele 14. apríla do polnoci môžu využiť svoje predkupné právo na novú sezónu 2013/14 majitelia sezónnych vstupeniek. Ako informuje web HC Slovan Bratislava, práve do tohto termínu je predpredaj vyhradený iba pre doterajších držiteľov permanentiek, a to za výhodnejšie ceny 369 eur (goal line, t.j. sektory za bránkami), resp. 399 eur (side line, pozdĺžne sektory).

Od pondelka 15. apríla sa predpredaj sezónnych vstupeniek otvorí už pre všetkých záujemcov, pričom ceny sa zvýšia na 529 eur (goal line sektory) a 559 eur (side line sektory). Predpredaj bude prebiehať až do 31. júla, resp. do okamihu, kým sa nepredá 5000 sezónnych vstupeniek, vrátane obnovených. Zvyšné miesta v desaťtisícovej Slovnaft Aréne sa už budú predávať výlučne formou individuálnych zápasových vstupeniek na jednotlivé zápasy. Počet päťtisíc miest vyhradených na sezónne vstupenky by mal zostať zachovaný aj v nasledujúcich sezónach.

Slovan odohrá v sezóne 2013/2014 minimálne 33 domácich zápasov - 26 v základnej časti KHL, 5 v European Trophy a 2 prípravné zápasy v predsezónnom období. Vzhľadom na rokovania o rozširovaní ligy a možnú miernu úpravu hracieho systému je však pravdepodobné, že domácich zápasov bude ešte o čosi viac. Definitívny rozpis zápasov bude známy približne v polovici júna.

Pri 33 zápasoch vyjde návšteva jedného zápasu pri obnove permanentky v sektoroch za bránkami na 11,20 eur a v pozdĺžnych sektoroch na 12,10 eur. V cene sezónnej vstupenky sú totiž automaticky zahrnuté okrem zápasov základnej časti KHL aj všetky domáce prípravné zápasy a zápasy European Trophy 2013.

Obnova permanentiek


Bez ohľadu na spôsob predaja individuálnych vstupeniek na jednotlivé zápasy zostáva v platnosti, že obnova permanentky je cenovo najvýhodnejším a najkomfortnejším spôsobom návštevy domácich zápasov Slovana. Okrem toho budú mať majitelia permanentiek predkupné právo na svoje miesta na play off KHL o Gagarinov pohár v prípade postupu a samostatný vyhradený vstup do Slovnaft Arény.

Novinkou pri kúpe sezónnej vstupenky je možnosť uhradiť cenu formou splátok uzatvorením zmluvy s partnerskou finančnou inštitúciou (Cetelem). Nákup na splátky je možný na predajnom mieste Slovnaft Aréna, ul. Odbojárov 9, v pracovné dni od 15.00 do 18.00 h.

Majitelia sezónnych vstupeniek budú môcť legálne poskytnúť svoje miesto na konkrétny zápas do spätného dopredaja v prípade, že na zápas nebudú môcť z akýchkoľvek dôvodov prísť. Za uvoľnenie miesta a jeho spätný dopredaj získajú majitelia permanentiek hotovosť vo výške 50 percent z predajnej ceny.