Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

VIDEO: Toto je pieseň pre Velez-Zuzulovú, slová schvaľoval Chuck Berry

Na archívnej snímke slovenská lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová Foto: TASR/Pavel Neubauer

Najúspešnejšia slovenská lyžiarka je ambasádorkou pretekov Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní, ktoré hostí Jasná od 5. do 6. marca.

Demänovská Dolina 25. februára (TASR) - Umocniť emócie fanúšikov Veroniky Velez-Zuzulovej, najúspešnejšej slovenskej lyžiarky a ambasádorky pretekov Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní, ktoré hostí Jasná od 5. do 6. marca, si kladie za cieľ pieseň špeciálne vytvorená pre túto udalosť.

Hymna Go Zuzu, go!



"Je to prespievaný hit Chucka Berryho. On osobne so svojím právnikom odsúhlasil slová, hneď vedel, kto je Zuzulová. Ako prvý prišiel s tým, či to nie je pre ňu, takže sa z toho veľmi tešíme. Je k tomu aj klip a veríme, že to pomôže hecovaniu a tomu, aby preteky ľudia čo najviac prežívali," vysvetlila Silvia Vlasková, marketingová manažérka poisťovne UNIQA, ktorá podporuje Veroniku Velez-Zuzulovú a v spolupráci s TV JOJ pre ňu vytvorila špeciálnu "hymnu".

Chuck Berry spieva hit Johnny B. Goode naživo v roku 1958:



Ako ďalej uviedla, pre fanúšikov pripravili aj Go Zuzu stage, kde sa fanúšikovia budú môcť po pretekoch osobne stretnúť s Veronikou Velez-Zuzulovou. "Stánok sme zriadili preto, aby sa ľudia dozvedeli viac o jej súkromí. Záujemcovia tu môžu vidieť jej prvé lyže, na ktorých sa ako trojročná učila lyžovať, jej medaily a dresy, ale aj originál slalomových lyží, na ktorých Veronika vyhráva svetové súťaže," dodala. Počas pretekov zaobstarajú tiež rôzne predmety pre fanúšikov, napríklad slovenské vlajky, aby boli ľudia hrdí na slovenské pretekárky a ich výsledky.

Hymna Go Zuzu v podaní Kandráčovcov: