Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Piešťany v úlohe favorita: Na ľade dvadsiatky vyhrali vysoko 7:3

Hráči Piešťan sa tešia z víťazstva 3:2 v zápase 18. kola Tipsport Ligy Dukla Trenčín - ŠHK 37 Piešťany, 1. novembra 2015 v Trenčíne. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

V priebežnej tabuľke sa vyšvihli na šiestu priečku, na piatu Duklu Trenčín, proti ktorej nastúpia už najbližší piatok, strácajú päť bodov.

Bratislava 1. decembra (TASR) - Hokejisti ŠHK 37 Piešťany triumfovali v utorňajšom vloženom dueli Tipsport Ligy na ľade HK Orange 20 v Ružinove vysoko 7:3. V priebežnej tabuľke sa vyšvihli na šiestu priečku, na piatu Duklu Trenčín, proti ktorej nastúpia už najbližší piatok, strácajú päť bodov.

Piešťany už v úvode potvrdili rolu favorita. Na gól Tomčáka nadviazal Brancis, a hoci v samom závere úvodného dejstva znížil z dorážky pred prázdnou bránkou Matúš Sukeľ, dvadsiatku gól do šatne nenakopol. V druhej tretine sa roztrhlo gólovo vrece, obrana reprezentačného výberu nechávala hosťom príliš veľa priestoru na zakončenie a trikrát pykala. V 36. minúte však prepadla Rybárovi do siete ľahká strela Milého a mladíci za stavu 3:5 z ich pohľadu ešte mali šancu niečo so stretnutím urobiť. V úvode tretej tretiny sa ale nepresadili a v priebehu necelých troch minút následne otupili ich snahu Šimíček s Tibenským.

HK Orange 20 - ŠHK 37 Piešťany 3:7 (1:2, 2:3, 0:2)

Góly: 19. M. Sukeľ (Jendroľ, Briestenský), 28. Šiška (Hrušík) - 2. Tomčák (Hrehorčák, Kotaška), 15. Brancis (Bellus, S. Saliji), 25. Ručkay (Holovič), 35. Kania (Belluš, Brancis), 36. Milý (Sádecký, Holešinský), 50. Šimíček (Kučera), 52. Tibenský (Holovič). Rozhodovali: Kubuš - Návratek, Orolin, vylúčení: 6:6, presilovky: 0:2, oslabenia: 0:1, 241 divákov