Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Šport

Po vstupenkách na novembrové domáce duely Slovana sa len tak zaprášilo

Ľubomír Višňovský (Slovan) sa teší zo svojho gólu. Foto: TASR/Martin Baumann

Vstupenky na trio duelov v Slovnaft Aréne proti Torpedu Nižnyj Novgorod, Atlantu Mytišči a Lokomotivu Jaroslavľ sa vypredali za 35 minút.

Bratislava 15. októbra (TASR) - Po vstupenkách na novembrové domáce zápasy Slovana Bratislava sa v pondelok len tak zaprášilo a záujem opäť predčil všetky očakávania.



Vstupenky na trio duelov v Slovnaft Aréne proti Torpedu Nižnyj Novgorod (21. novembra, 19.00), Atlantu Mytišči (23. novembra, 19.00) a Lokomotivu Jaroslavľ (25. novembra, 17.00) sa vypredali za 35 minút.

Lístky na november posunuli do predaja v pondelok okolo 13.30 h a o niečo viac než polhodinku už boli všetky zarezervované. Jediná šanca pre "bežných" fanúšikov na kúpu vstupenky na spomínané stretnutia je čakať, že po 72 hodinách niektorí záujemcovia ich cenu neuhradia, a tie sa znovu posunú do predaja.

"Záujem znovu prekonal všetky očakávania a podľa informácií by nám určite nestačila na jej pokrytie ani kapacita českej O2 Arény. Zo strany fanúšikov je to extrémny interes, ktorý sa dá prirovnať iba k podujatiam ako koncerty popredných svetových kapiel," informoval TASR marketingový riaditeľ Slovana Milan Vajda. "Nepovažujeme to však iba za momentálnu konjunktúru, ale myslíme si, že to pretrvá počas celého ročníka." Na každý zápas šlo do ponuky asi 5000 vstupeniek, druhú polovicu arény už majú obsadenú držitelia permanentiek.

"Poviem úprimne, núka sa možnosť zvýšenia ceny vstupeniek, ale toto je v kompetencii predstavenstva. Je nám ľúto, keď vidíme ako sa na čiernom trhu niektorí obohacujú a spätne predávajú vstupenky za 100 a viac eur, na druhej strane nechceme odrezať od hokeja fanúšikov, pre ktorých je momentálna cena primeraná. Bude určite ešte predmetom rokovaní, akou cestou sa vyberieme," priznal Vajda.

Po novembrovom domácom trojzápase sa najbližšie predstaví Slovan pred vlastnými divákmi v sobotu 8. decembra a jeho súperom bude na začiatok štvorzápasovej domácej série v regionálnom megašlágri pražský Lev. "Vstupenky na tento duel budú k dispozícii niekedy okolo 'dušičkového' víkendu," dodal Vajda.