Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Pogba jediný člen Jedenástky roka, ktorý nehrá za City alebo Liverpool

Na archívnej snímke francúzsky stredopoliar Manchestru United Paul Pogba. Foto: TASR/AP

Začiatok sezóny nezastihol francúzskeho reprezentanta v optimálnej forme, po príchode nórskeho trénera Oleho Gunnara Solskjaera však Pogba ožil.

Londýn 25. apríla (TASR) - V jedenástke roka anglickej Premier League, ktorú vyhlásila Asociácia profesionálnych futbalistov (PFA), figuruje šesť hráčov z Manchestru City a štyria z FC Liverpool. Ako jediný sa medzi zástupcov dvoch najlepším tímov súťaže vklinil stredopoliar Manchestru United Paul Pogba.

Začiatok sezóny nezastihol francúzskeho reprezentanta v optimálnej forme, po príchode nórskeho trénera Oleho Gunnara Solskjaera však Pogba ožil a prispel k tomu, že "červení diabli" sú tri kolá pred koncom ligového ročníka stále v hre o miestenku v Lige majstrov.

Z Manchestru City sa do ideálnej jedenástky dostali brankár Ederson, obranca Aymeric Laporte, stredopoliari Bernardo Silva a Fernandinho i útočníci Sergio Agüero a Raheem Sterling. Liverpool má v Jedenástke roka obrancov Andrewa Robertsona, Trenta-Alexandera Arnolda a Virgila van Dijka, ktorých doplnil senegalský útočník Sadio Mane. Informovala o tom agentúra AFP.