Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 23. máj 2024Meniny má Želmíra
< sekcia Šport

Policajti zadržali pred zápasom so Slovanom troch fanúšikov Trnavy

Polícia zatýka fanúšika Trnavy pred zápasom 15. kola futbalovej Corgoň ligy medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Trnava 2. novembra 2012 v Bratislave. Foto: TASR/Michal Svítok

Po skončení piatkového zápasu bola situácia v okolí štadióna pokojná.

Bratislava 3. novembra (TASR) - V súvislosti s futbalovým zápasom 15. kola Corgoň ligy medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava prijalo KR PZ v Bratislave opatrenia bezpečnostného charakteru. Situáciu v meste a v okolí štadióna polícia monitorovala. Krátko pred zápasom, v čase o 17:50 hod, pred vstupom na štadión Pasienky doposiaľ neznámy páchateľ z 11-člennej skupiny fanúšikov FC Spartak Trnava aktivoval pyrotechnický výrobok, ktorý následne hodil na zem, kde explodoval.


FOTOGALÉRIA: Pred derby zápasom Slovan - Trnava





Z uvedenej skupiny policajti obmedzili na osobnej slobode troch trnavských fanúšikov z dôvodu neuposlúchnutia výzvy verejného činiteľa. Išlo o 33-ročného muža , 27-ročného muža a 29-ročného muža, všetci bytom Sereď. Ďalších trnavských fanúšikov z tejto 11-člennej skupiny policajti podrobili kontrole osoby. Uvedenej kontrole totožnosti sa museli títo fanúšikovia podrobiť z dôvodu podozrenia, že jedna z týchto osôb sa dopustila priestupku proti verejnému poriadku.


Po skončení zápasu bola situácia v okolí štadióna pokojná, k páchaniu protiprávneho konania neprišlo.

VIDEO: Proti fanúšikom Trnavy musela zasiahnuť polícia