Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Šport

Predpredaj sezónnych vstupeniek na Slovan sa skončí v piatok 14. júna

Foto: TASR/Michal Svítok

Ako informuje vedenie Slovana na svojej webovej stránke, doteraz sa predalo 4850 sezónnych vstupeniek (vlani 3860).

Bratislava 10. júna (TASR) - Už len do piatka 14. júna si bude možné zakúpiť permanentku na zápasy Slovana Bratislava v novom ročníku Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Predpredaj pre držiteľov z vlaňajšej sezóny, ktorí mohli využiť predkupné právo na svoje miesto za zvýhodnené ceny, sa začal 15. marca, od 15. apríla bol predpredaj otvorený už pre všetkých záujemcov.

Ako informuje vedenie Slovana na svojej webovej stránke, doteraz sa predalo 4850 sezónnych vstupeniek (vlani 3860). Do tohto počtu sú zarátané už aj permanentky do sektoru B6 na státie, ktoré budú distribuované prostredníctvom oficiálneho fanklubu Verní Slovanu a tiež permanentky pre hráčov a ich rodinných príslušníkov. V predaji do konca týždňa teda zostáva posledných asi 150 miest. Predpredaj bude pokračovať do piatka 14. júna 2013 vrátane. Permanentku je možné si kúpiť online cez stránku www.ticketportal.sk alebo na ktoromkoľvek z takmer 400 predajných miest Ticketportalu na Slovensku.

Vouchery s názvom "KHL – HC SLOVAN permanentka 2013/2014", ktoré vyzerajú ako papierová vstupenka, sa začnú zamieňať za nové plastové karty po 1. júli na predajnom mieste Ticketportal - SLOVNAFT Arena, ul. Odbojárov 9. Karty budú platné už od prvého domáceho prípravného zápasu vo štvrtok 1. augusta 2013 proti Spartaku Moskva.

Vedenie Slovana Bratislava už krátko po skončení minulej sezóny informovalo na svojej webovej stránke, že do predaja uvoľní maximálne cca päťtisíc miest pre permanentky, t.j. približne 50 percent kapacity Slovnaft Areny. Zvyšné miesta budú určené na predaj individuálnych zápasových vstupeniek pred každým domácim zápasom, resp. sériou zápasov. Tieto vstupenky sa budú predávať opäť formou elektronických aukcií.