Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Pro Hokej si zaviazal Slovan i Poprad aj v prípade, že budú hrať v KHL

Foto: TASR/Martin Baumann

Riadiaca spoločnosť najvyššej súťaže Pro Hokej a. s. vo štvrtok zverejnila stanovisko, v ktorom informuje o požiadavke voči obom záujemcom o KHL, aby spolupracovali s bývalými partnermi.

Bratislava 22. marca (TASR) - Hokejové kluby Slovan Bratislava a Autofinance Poprad by ani v prípade vstupu do Kontinetálnej hokejovej ligy nemali úplne odstrihnúť svoje kontakty so slovenskou extraligou. Riadiaca spoločnosť najvyššej súťaže Pro Hokej a. s. vo štvrtok zverejnila stanovisko, v ktorom informuje o požiadavke voči obom záujemcom o KHL, aby spolupracovali s bývalými partnermi z domácich klzísk.

"Športová rada Pro Hokej, a.s. berie na vedomie aktuálny stav prístupových konaní svojich súčasných klubov Autofinance Poprad a HC Slovan Bratislava. Športová rada zaviazala kluby, aby sa po prípadnom udelení definitívneho súhlasu orgánov KHL, podieľali na dohode o ďalších možných formách spolupráce s klubmi zostávajúcimi v najvyššej hokejovej súťaži a prispeli by tak k rozvoju extraligy na Slovensku," uvádza sa v stanovisku.