Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 26. máj 2024Meniny má Dušan
< sekcia Šport

Radivojevič predčasne skončí v Nižnekamsku a spolu s ním aj Demagin

Branko Radivojevič Foto: TASR/Martin Baumann

Radivojevič, ktorý prišiel do Nižnekamska pred začiatkom tejto sezóny zo Spartaka Moskva, odohral za Neftechimik 14 zápasov, v ktorých nabral len tri body (2+1).

Nižnekamsk 18. októbra (TASR) - Pôsobenie slovenského hokejového reprezentanta Branka Radivojeviča v tíme KHL Neftechmik Nižnekamsk sa chýli ku koncu. Spolu s ním by mal v mužstve skončiť aj ďalší útočník Sergej Demagin. Informáciu s odvolaním sa na klubové zdroje priniesol portál championat.com.

Podľa nej má klub v krátkom má oznámiť predčasné ukončenie zmluvy s oboma hokejistami, ktorí už chýbali aj na piatkovom rozkorčuľovaní pred domácim súbojom s Lokomotivom Jaroslavľ.

Radivojevič, ktorý prišiel do Nižnekamska pred začiatkom tejto sezóny zo Spartaka Moskva, odohral za Neftechimik 14 zápasov, v ktorých nabral len tri body (2+1). Demginova bilancia z deviatich odohraných zápasoch je ešte mizivejšia, keď si pripísal iba jednu asistenciu.

Nižnekamsku sa v novom ročníku príliš nedarí. V tabuľke Východnej konferencie si síce drží postupové miesto (8.) do play off s 19 bodmi, ale predposledný Amur Chabarovsk na neho stráca len päť bodov. K nespokojnosti v klube prispelo i päť prehier v rade za sebou, pričom z posledného víťazstva sa v Nižnekamsku tešili 2. októbra doma proti Ufe 4:3 pp.


Situáciu okolo Branka Radivojeviča sleduje aj vedenie HC Slovan Bratislava. Na svojej facebookovej stránke uvádza: " Situáciu pozorne sledujeme, rovnako ako v prípade ostatných aktuálne voľných hráčov. V každom jednotlivom prípade sú však dôležité najmä exaktné okolnosti ukončenia kontraktu (buy-out, 50% vyplatenie, iná alternatíva). V prípade progresu ohľadom akejkoľvek novej posily, prinesieme informácie na klubovom webe a sociálnych sieťach. Priebežne sa vyjadrovať k rokovaniam by nebolo taktické a mohlo by ohroziť pozitívny výsledok."