Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Real je v MEGAKRÍZE: Nezabodoval naplno už v piatom zápase za sebou

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Hráči Levante rozhodli o triumfe na Santiago Bernabeu už v prvom polčase, keď sa presadili Jose Morales a Marti Roger.

Madrid 20. októbra (TASR) - Futbalisti Realu Madrid prehrali v 9. kole španielskej La Ligy na domácom ihrisku s UD Levante 1:2. Real tak natiahol sériu bez víťazstva na päť zápasov a pokračuje v rozpačitom štarte do novej sezóny. Hráčom "bieleho baletu" nepomohol ani gól Marcela zo 72. minúty, ktorým prerušili gólový pôst. Ten trval 481 minút.

Zverenci Julena Lopeteguiho v lige postupne prehrali v Seville (0:3), remizovali doma s Atleticom Madrid (0:0) a pred reprezentačnou prestávkou prehrali na pôde CD Alaves (0:1). Medzitým neuspeli v Lige majstrov na ihrisku CSKA Moskva (0:1). Z gólu sa pred zápasom 9. kola naposledy tešili 22. septembra, keď v ligovom dueli proti Espanyolu Barcelona (1:0) rozvlnil sieť Marco Asensio.

Hráči Levante rozhodli o triumfe na Santiago Bernabeu už v prvom polčase, keď sa presadili Jose Morales a Marti Roger. V druhom dejstve prišli na trávnik Gareth Bale a neskôr aj Karim Benzema, ale domáci už iba zmiernili prehru gólom brazílskeho obrancu Marcela. V priebežnej tabuľke je Real na piatom mieste so 14 bodmi, na lídra CD Alaves má trojbodové manko. Levante má 13 bodov a je siedme.

La Liga 9. kolo:

Real Madrid - UD Levante 1:2 (0:2)
Góly:
72. Marcelo - 6. Morales, 13. Roger