Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 11. jún 2024
< sekcia Šport

Real Madrid remizoval s Valenciou, pred Barcelonou vedie o štyri body

Cristiano Ronaldo z Realu Madrid Foto: TASR/AP Photo/ Alberto Di Lolli

Real si v strhujúcom zápase hranom vo vysokom tempe vypracoval množstvo gólových šancí, ktoré však stroskotali na skvelom brankárovi Vicentem Guaitovi.

Madrid 9. apríla (TASR) - Futbalisti Realu Madrid v záverečnom nedeľňajšom zápase 32. kola španielskej Primera División doma iba remizovali s Valenciou 0:0. Zverenci trénera Joseho Mourinha tak majú pred úradujúcim majstrom FC Barcelona na čele tabuľky už iba štvorbodový náskok.

Real si v strhujúcom zápase hranom vo vysokom tempe vypracoval množstvo gólových šancí, Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria i Karim Benzema však stroskotali na skvelom brankárovi Vicentem Guaitovi. Veľké šance mala aj Valencia, ktorá podnikala nebezpečné rýchle kontry, Real však podržal Iker Casillas.

Po prvej bezgólovej remíze na Santiago Bernabeu po vyše piatich rokoch zavládlo v tábore "bieleho baletu" sklamanie. "Mrzí nás, že sme nevyužili ani jednu z množstva šancí. Stále však máme štyri body k dobru a sme vo výhode. Každý jeden bodík bude v konečnom účtovaní mimoriadne dôležitý. Musíme čo najskôr zabudnúť na duel s Valenciou a naplno sa sústrediť na derby s Atleticom Madrid," povedal pre akreditované médiá stredopoliar Realu Xabi Alonso.

sumár:


Real Madrid - FC Valencia 0:0
72.000 divákov


Real Madrid 0-0 Valencia - Highlights by goalsarena2012-3