Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Šport

Regenda zaznamenal deviaty gól v sezóne, presadil sa aj Chromiak

Na snímke hokejista Pavol Regenda. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Dvadsaťtriročný útočník znížil v 51. minúte na 2:5. V ďalšom priebehu sa ešte presadili aj jeho spoluhráči Nathan Caucher a Trevor Carrick, no hostia už nedokázali vyrovnať.

New York 22. novembra (TASR) - Slovenský hokejista Pavol Regenda zaznamenal svoj deviaty gól v tejto sezóne AHL. Jeho San Diego však prehralo v noci na stredu na ľade San Jose Barracuda 4:5. Gulls po úvodných dvoch triumfoch neuspeli už v dvanástom zápase za sebou.

Dvadsaťtriročný útočník znížil v 51. minúte na 2:5. V ďalšom priebehu sa ešte presadili aj jeho spoluhráči Nathan Caucher a Trevor Carrick, no hostia už nedokázali vyrovnať. V štrnástich dueloch získal 11 bodov (9+2) a je tretím najproduktívnejším hráčom tímu.

Presadil sa aj Martin Chromiak v drese Ontaria. Svojím piatym presným zásahom v sezóne pomohol k triumfu Reign na ľade Coachella Valley Firebirds 6:0. Za domácich nastúpil Marián Studenič, ale nebodoval.

Tucson Roadrunners s obrancom Patrikom Kochom zdolal Calgary Wranglers 3:2. Henderson v zostave s útočníkom Jakubom Demekom prehral s Bakersfieldom 0:2.