Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Šport

Rodrygo sa v reprezentácii zranil, jeho štart proti Cádizu je otázny

Futbalisti Realu Madrid Brahim Diaz (vpravo) a Rodrygo sa tešia po strelení gólu v zápase C-skupiny Ligy majstrov Real Madrid - SC Braga v Madride v stredu 8. novembra 2023. Foto: TASR/AP

Rodrygo sa vrátil zo zápasu juhoamerickej kvalifikácie MS 2026 so zapáleným kolenom. Podľa denníka AS vynechal 22-ročný futbalista štvrtkový tréning, pripravoval sa len v posilňovni.

Madrid 24. novembra (TASR) - Brazílsky Futbalista Rodrygo z Realu Madrid utrpel zranenie kolena v zápase národného tímu proti Argentíne (0:1). Španielsky veľkoklub však uviedol, že by nemal chýbať mužstvu dlhší čas.

Rodrygo sa vrátil zo zápasu juhoamerickej kvalifikácie MS 2026 so zapáleným kolenom. Podľa denníka AS vynechal 22-ročný futbalista štvrtkový tréning, pripravoval sa len v posilňovni. Klub vyhlásil, že nejde o nič vážne a Brazílčan absolvuje fyzioterapeutickú liečbu. Jeho účasť v ligovom zápase s Cádizom (26. novembra) a v zápase Ligy majstrov s Neapolom (29. novembra) je však podľa zdroja otázna. V tejto sezóne odohral 22-ročný útočník 17 zápasov, strelil päť gólov a pridal štyri asistencie.

Realu bude chýbať aj brazílsky útočník Vinicius Junior, ktorý si natrhol sval na ľavej nohe a francúzsky stredopoliar Eduardo Camavinga, ten si zas roztrhol väzy v pravom kolene.