Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Šport

Romero pre zranenie vynechá 4 až 5 týždňov, Postecoglou: Som sklamaný

Cristian Romero z Tottenhamu, vpredu, a Dominic Calvert-Lewin z Evertonu počas futbalového zápasu anglickej Premier League medzi Tottenhamom a Evertonom na štadióne Tottenham Hotspur v Londýne, v sobotu 23. decembra 2023. Foto: TASR/AP

Romero sa zranil v priebehu sobotného ligového zápasu proti Evertonu (2:1) a počas týždňa absolvoval lekársku prehliadku.

Londýn 27. decembra (TASR) - Argentínsky futbalista Cristian Romero utrpel zranenie zadného stehenného svalu a Tottenhamu bude chýbať štyri až päť týždňov. V stredu to potvrdil tréner tímu Ange Postecoglou.

Romero sa zranil v priebehu sobotného ligového zápasu proti Evertonu (2:1) a počas týždňa absolvoval lekársku prehliadku. Dvadsaťpäťročný hráč sa pritom na ihrisko vrátil len pred dvadsiatimi dňami, predtým si v Premier League odpykával trojzápasový dištanc. "Určite som sklamaný, že som oňho prišiel. Chýbal nám počas dištancu a len teraz sme ho dostali späť a veci sa ustálili. A opäť nám bude dosť dlho chýbať," uviedol Postecoglou.

Päťdesiatosemročnému trénerovi pre zranenie chýba aj stredný obranca Micky van de Ven. "Uvidíme ho niekedy v januári. Nemyslím si, že proti Burnley (5.1.), ale s Manchestrom United (14.1.) je to možné. Nepozerám sa na dátumy návratu, kým nevidím hráčov trénovať a on zatiaľ netrénoval," dodal Postecoglou podľa agentúry AFP.

Tottenham je na štvrtom mieste tabuľky a v prípade štvrtkového triumfu nad Brightonom sa dotiahne na tretiu Aston Villu.