Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

VIDEO: Ronalda po remíze s Mexikom museli ošetriť

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo spadol počas zápasu s Mexikom na Pohári konfederácií v Rusku, 18. júna 2017. Foto: TASR/AP

Útočníka Realu Madrid zvolili za Hráča zápasu a spolu s portugalským trénerom Fernandom Santosom mal odpovedať na otázky novinárov.

Kazaň 19. júna (TASR) - Portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo po remíze 2:2 s Mexikom na Pohári konfederácií v Rusku neprišiel na tlačovú konferenciu. Útočníka Realu Madrid zvolili za Hráča zápasu a spolu s portugalským trénerom Fernandom Santosom mal odpovedať na otázky novinárov.

Podľa vyjadrenia predstaviteľa FIFA sa Ronaldo po skončení duelu podrobil lekárskemu ošetreniu. Za neúčasť na tlačovke mu nehrozia žiadne sankcie. Kapitán majstrov Európy sa nezastavil pri akreditovaných žurnalistoch ani v mixzóne. Poskytol iba krátke vyjadrenie pre sponzora, v ktorom uviedol. "Nedosiahli sme želaný výsledok, nie je však žiaden dôvod znepokojovať sa. Sme v pohode," citovala slová Ronalda agentúra dpa.



Portugalské médiá dva dni pred štartom Pohára konfederácií informovali, že Ronaldo chce v lete odísť z Realu Madrid. Za týmto rozhodnutím má byť kauza týkajúca sa jeho údajných daňových podvodov, ktorých sa mal dopustiť v rokoch 2011-2014. Ronaldo čelí obvineniu z nezaplatenia daní vo výške 14,7 milióna eur.