Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Šport

Rusnákov Seattle nestačil v semifinále Západnej konferencie na LAFC

Brankár Los Angeles FC Maxime Crépeau (16) počas druhého polčasu semifinálového futbalového zápasu play-off konferencie MLS v nedeľu 26. novembra 2023 v Seattli. Foto: TASR/AP

Seattle zvíťazil doma v play off 19 zápasov v sérii, ktorá trvala dlhých desať rokov, no LAFC na čele s brankárom Maximeom Crepeauom bol nad jeho sily.

New York 27. novembra (TASR) - Futbalisti Seattle Sounders v zostave so slovenským stredopoliarom Albertom Rusnákom vypadli v semifinále Západnej konferencie MLS. V noci na pondelok prehrali doma s úradujúcim šampiónom Los Angeles FC 0:1. O triumfe hostí rozhodol gól Denisa Bouangu z 30. minúty.

Seattle zvíťazil doma v play off 19 zápasov v sérii, ktorá trvala dlhých desať rokov, no LAFC na čele s brankárom Maximeom Crepeauom bol nad jeho sily. Rusnák odohral za Sounders celý zápas. V nadstavenom čase bol blízko k vyrovnaniu, jeho strela z diaľky však skončila na brvne.

Los Angeles sa vo finále Západnej konferencie stretne s Houstonom Dynamo. Na východe tvoria finálovú dvojicu FC Cincinnati a Columbus Crew.