Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Šport

Salah a Nunez by mohli pomôcť Liverpoolu vo finále Ligového pohára

Na snímke vpravo egyptský útočník Liverpoolu Mohamed Salah strieľa tretí gól v zápase 25. kola anglickej Premier League FC Brentford - FC Liverpool v sobotu 17. februára 2024. Foto: TASR/AP

Musíme najprv vidieť, ako sú na tom Dominik, Darwin a Moa. Máme ešte dva dni, dnešný a zajtrajší tréning. Potom uvidíme, či budú pripravení na zápas, povedal asistent trénera Pep Lijnders.

Liverpool 23. februára (TASR) - Anglický futbalový klub FC Liverpool by mohol v nedeľňajšom finále Ligového pohára s FC Chelsea rátať aj s Mohamedom Salahom, Darwinom Nunezom a Dominikom Szoboszlaiom. Všetci traja vynechali pre zranenia stredajší duel 26. kola Premier League proti Lutonu Town (4:1). "The Reds" potvrdili post lídra, v tabuľke majú štvorbodový náskok pred druhým Manchestrom City. Odohrali však o stretnutie viac.

"Musíme najprv vidieť, ako sú na tom Dominik, Darwin a Moa. Máme ešte dva dni, dnešný a zajtrajší tréning. Potom uvidíme, či budú pripravení na zápas," povedal asistent trénera Pep Lijnders na piatkovej tlačovej konferencii.

Liverpool však v stretnutí vo Wembley nebude môcť počítať s ďalšou šesticou hráčov, k dispozícii nebudú Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Thiago Alcantara, Curtis Jones a Diogo Jota. Informovala o tom agentúra AFP.