Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Savičevič prestúpil zo Slovana Bratislava do Wisly Kakov

Na archívnej snímke zľava Vukan Savičevič. Foto: TASR - Jaroslav Novák

V pondelok prišla nová ponuka od Wisly, pričom Vukan sám prejavil vôľu prestúpiť, keďže aj po konzultácii s trénerom usúdil, že tam dostane na ihrisku viac priestoru, povedal viceprezident Kmotrík ml.

Bratislava 31. januára (TASR) - Čiernohorský futbalista Vukan Savičevič prestúpil zo Slovana Bratislava do poľskej Wisly Krakov. Vo štvrtok to oficiálne potvrdili "belasí" na svojom webe. V Slovane pôsobil od roku 2015, odohral 82 ligových zápasov.

"Vukanovi sa v lete 2019 končila zmluva a aj preto mu rôzne kluby adresovali svoje ponuky. Pred odchodom tímu do Turecka sme sa s ním predbežne dohodli na predĺžení spolupráce a odmietli sme ponuku Wisly. V pondelok však prišla nová ponuka od Wisly, pričom Vukan sám prejavil vôľu prestúpiť, keďže aj po konzultácii s trénerom usúdil, že tam dostane na ihrisku viac priestoru. Nechcel som ho u nás držať nasilu. Rokovania o prestupe prebiehali počas celého týždňa a dnes sme spečatili jeho transfer. Vukanovi ďakujem za všetko, čo pre Slovan odviedol, a prajem veľa úspechov v ďalšej kariére," povedal viceprezident Slovana Ivan Kmotrík ml.