Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Šport

Sedemnástka v príprave na ME proti Izraelu bez Vargu a Lesniaka

Počas prípravy na májové ME sa mladí Slováci dvakrát stretnú s Izraelom.

Bratislava 14. februára (TASR) - V rámci prípravy na májový finálový turnaj ME 2013 odohrajú slovenskí futbalisti do 17 rokov dva prípravné stretnutia s izraelskými rovesníkmi.

Prvý zápas v Izraeli je na programe v pondelok 18. februára (13.00 h), odvetu odohrajú zverenci Ladislava Pecka v stredu 20. februára (10.00 h). Oba duely sa budú hrať v meste Kibbutz.

V slovenskom výbere do 17 rokov chýbajú dvaja legionári - Attila Varga z Juventusu Turín a Filip Lesniak z Tottenham Hotspur, oboch v neasociačnom termíne neuvoľnili ich kluby.

Nominácia SR 17 na dvojzápas s Izraelom 17:

Brankári: Martin Junas (FK Senica), Filip Bajza (MŠK Žilina)
Obrancovia: Denis Vavro, Andrej Kadlec (obaja MŠK Žilina), Michal Vodecký, Šimon Kupec (obaja Dukla Banská Bystrica), René Kotrík (FC Nitra)
Stredopoliari: Martin Slaninka, Miroslav Káčer (obaja MŠK Žilina), Jakub Grič, Lukáš Tóth (oabaja MFK Zemplín Michalovce), Lukáš Haraslín (Slovan Bratislava), Jozef Holečka (ViOn Zlaté Moravce)
Útočníci: Nikolas Špalek, Tomáš Vestenický (obaja FC Nitra) Matej Lovás (MFK Ružomberok), Martin Vlček (AS Trenčín), Lukáš Čmelík (MŠK Žilina)

Náhradníci:

Obrancovia: Erik Otrísal (FK Senica), Adam Brix (MFK Dubnica), Samuel Popovič (MFK Košice)
Stredopoliari: Adrián Kopičár (MŠK Žilina), František Lády (Slovan Bratislava), Jozef Urblík (FC Nitra)
Útočník: Lukáš Slávik (MFK Dubnica)