Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Šéf slovenského hokejbalu abdikoval

"Ako som už dávnejšie avizoval, k 15. júnu dobrovoľne odstupujem z funkcie prezidenta SHbÚ," skonštatoval Jaroslav Melíšek.

Bratislava 6. júna (TASR) - Prezident Slovenskej hokejbalovej únie (SHbÚ) Jaroslav Melíšek ku dňu 15.6. 2012 abdikuje na svoju funkciu. TASR o tom informoval v utorok prostredníctvom e-mailu, v ktorom uviedol, že už "nevidí priestor pracovať v tejto organizácii".

"Ako som už dávnejšie avizoval, k 15. júnu dobrovoľne odstupujem z funkcie prezidenta SHbÚ. V tomto športe som už dosiahol všetko, čo sa dosiahnuť dalo a s ľuďmi, ktorí sa okolo akože veľkého hokejbalu v tejto dobe pohybujú, nevidím nijaký progres dopredu, skôr naopak," uviedol Melíšek a dodal: "Rade SHbÚ odkazujem, aby mala dobrý výber pri voľbe nového prezidenta, ktorý sa zbaví starého hnoja a vnesie nový vietor do nášho milovaného športu menom hokejbal."

Medzinárodná hokejbalová federácia (ISBHF) minulý rok v rámci špeciálneho oceňovania za mimoriadny prínos pre hokejbal udelila Melíšekovi cenu pre národný a medzinárodný rozvoj.