Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Skalica nastúpi proti Žiline aj s Martinom Ďalogom a Rusom Kňazevom

Ilustračné foto Foto: TASR/Pavel Neubauer

Brat reprezentačného obrancu Mareka Ďalogu spojil takmer celú svoju doterajšiu kariéru s materským klubom spod Pustého hrad.

Skalica 19. januára (TASR) - Vedenie hokejového klubu HK 36 Skalica potvrdilo príchody dvoch nových hráčov. Už v utorkovom domácom zápase 42. kola Tipsport Ligy proti Žiline (18.00) absolvujú premiéru v drese Záhorákov útočníci Martin Ďaloga a Rus Valerij Kňazev.

Ako uviedol skalický klub na svojej webstránke, ľavý krídelník Martin Ďaloga prišiel do tímu zo Zvolena na hosťovanie do konca sezóny. Brat reprezentačného obrancu Mareka Ďalogu spojil takmer celú svoju doterajšiu kariéru s materským klubom spod Pustého hradu, za ktorý odohral v prebiehajúcom ročníku 38 zápasov so ziskom šiestich asistencií. Okrem Zvolena hral už iba za extraligovú "dvadsiatku".

Na striedavý štart z prvoligovej Senice získali Skaličania aj 23-ročného Kňazeva. Pravý krídelník, ktorý bude v HK 36 na skúške, nazbieral v tejto sezóne 17 bodov v 18 stretnutiach. Skúsenosti má aj z kanadskej juniorskej OHL a z ruskej KHL, kde obliekal v rokoch 2011 až 2013 dres Sibiru Novosibirsk.