Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

Škriniar sa stane spoluhráčom Ivana v Sampdorii Janov

Na snímke základná jedenástka Slovenska 21 zľava dole kapitán Adam Zreľák, Milan Škriniar, Tomáš Brigant, Juraj Chvátal, Dávid Ivan, zľava hore brankár Adrián Chovan, Tomáš Huk, Branislav Niňaj, Ľubomír Šatka, Martin Chrien a Jaroslav Mihalík pred prípravným zápasom Slovensko "21" - Česko "21" v Senici 29. apríla 2015. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Výška odstupného za slovenského reprezentanta do 21 rokov by sa mala pohybovať okolo milióna eur.

Janov 26. januára (TASR) - Slovenský futbalový obranca Milan Škriniar sa stane spoluhráčom Davida Ivana v talianskom klube Sampdoria Janov. Podľa informácií portálu calciomercato.com sa vedenie účastníka Serie A dohodlo s MŠK Žilina na prestupe talentovaného stopéra. Výška odstupného za slovenského reprezentanta do 21 rokov by sa mala pohybovať okolo milióna eur.

Škriniara by ako novú posilu mali predstaviť v stredu, keď absolvuje v Janove lekárske testy. Sampdoria je momentálne až na 17. mieste tabuľky, hoci pred začiatkom sezóny ašpirovala na účasť v európskych klubových súťažiach. V nedeľu prehrala na domácom trávniku s lídrom súťaže SSC Neapol 2:4, o víťazný gól hostí sa postaral kapitán Marek Hamšík.