Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Šport

Škrtelov spoluhráč z Liverpoolu Carragher zvažuje koniec kariéry

Jamie Carragher Foto: TASR/AP

Tridsaťštyriročný futbalista prišiel do tímu z Anfield Road ešte v mládežníckom veku a za Liverpool vo všetkých výberoch odohral dovedna viac ako 700 zápasov.

Liverpool 23. decembra (TASR) - Futbalový obranca so skúsenosťami z anglickej reprezentácie a odchovanec FC Liverpoolu Jamie Carragher uvažuje o ukončení aktívnej kariéry.

Veterán v drese The Reds potvrdil, že aktuálna sezóna bude zrejme jeho poslednou v profesionálnom futbale, keďže s ním zatiaľ klub nerokoval o prípadnom predĺžení jeho zmluvy.

Tridsaťštyriročný futbalista prišiel do tímu z Anfield Road ešte v mládežníckom veku a za Liverpool vo všetkých výberoch odohral dovedna viac ako 700 zápasov. Pod vedením trénera Brendana Rodgersa Carragher však nedostával veľa príležitostí, keď Severný Ír preferoval v obrane Martina Škrtela a Daniela Aggera.

"Existuje možnosť, že po skončení sezóny ukončím kariéru," cituje slová 38-násobného reprezentanta Daily Express. "Súčasná sezóna je poslednou v zmysle mojej platnej zmluvy a klub mi zatiaľ nič iné nenavrhol. Do iného klubu nemienim ísť. Pre mňa je alternatívou iba Liverpool, nič iné."