Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 13. máj 2024Meniny má Servác
< sekcia Šport

Slováci proti ČR bez Ďalogu a Hrivíka, v bránke Hudáček

Na snímke zľava Juraj Slafkovský (Slovensko), Kristián Pospíšil (Slovensko), hlavný tréner Slovenska Craig Ramsay a Adam Liška (Slovensko) počas zápasu základnej A-skupiny Švédsko - Slovensko na 84. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji v lotyšskej Rige v nedeľu 30. mája 2021. Foto: TASR - Jaroslav Novák

V prvej formácii sa predstavia obrancovia Martin Gernát, Samuel Kňažko a útočníci Kristián Pospíšil, Juraj Slafkovský a Peter Cehlárik.

Riga 1. júna (TASR) - Slovenskí hokejisti nastúpia vo svojom záverečnom zápase v A-skupine MS v Rige proti Česku (15.15 SELČ) bez obrancu Mareka Ďalogu a centra Mareka Hrivíka. Do bránky sa postaví Július Hudáček, kapitánom pre utorkový duel bude Peter Cehlárik, ktorému budú asistovať Adam Jánošík a Michal Krištof.

V prvej formácii sa predstavia obrancovia Martin Gernát, Samuel Kňažko a útočníci Kristián Pospíšil, Juraj Slafkovský a Peter Cehlárik. Informoval o tom Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) na svojej facebookovej stránke.

Zostava SR proti Česku: Hudáček - Gernát, Kňažko, Nemec, Rosandič, Grman, Jánošík, Gachulinec, Bučko - Pospíšil, Slafkovský, Cehlárik - Lantoši, Krištof, Studenič - Kelemen, Sukeľ, Faško-Rudáš - Liška, Buc, Holešinský