Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Slovák Čajkovský predĺžil kontrakt so Spartou Praha

Na snímke hokejista Sparty Praha Slovák Michal Čajkovský Foto: TASR

Čajkovský je v tejto sezóne v českej extralige s 10 gólmi najlepším strelcom medzi obrancami, s 19 bodmi je štvrtým najproduktívnejším bekom súťaže.

Praha 19. januára (TASR) - Slovenský hokejový reprezentant Michal Čajkovský predĺžil zmluvu so svojím zamestnávateľom Sparta Praha. Nové kontrakty s najslávnejším českým klubom podpísali aj Jan Piskáček a Martin Procházka, informoval oficiálny web aktuálne druhého tímu Tipsport extraligy.

"Michala Čajkovského sme dotiahli do mužstva pred sezónou ako takmer neznámeho hráča a sme veľmi radi, že potvrdil naše očakávania a že bude v našom klube naďalej pokračovať," uviedol na adresu slovenského obrancu športový manažér "rudých" Patrik Martinec.

Čajkovský je v tejto sezóne v českej extralige s 10 gólmi najlepším strelcom medzi obrancami, s 19 bodmi je štvrtým najproduktívnejším bekom súťaže. Dvadsaťtriročný skalický odchovanec si svojimi výkonmi vypýtal aj pozvánku do národného mužstva, debut v reprezentačnom A-tíme absolvoval na Nemeckom pohári v Augsburgu. V minulosti hral aj za Slovan Bratislava či na farme Washingtonu v Hershey (AHL).