Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Slovan predĺžil zmluvu s českým útočníkom Nedorostom do apríla 2017

Na archívnej snímke hokejisti Slovana zľava strelec gólu Václav Nedorost, Tomáš Kundrátek a Kim Barker sa tešia po strelení gólu počas druhého stretnutia 1. kola play off KHL CSKA Moskva - HC Slovan Bratislava 23. februára 2016 v Moskve. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Tridsaťštyriročný hokejista má za sebou v drese Bratislavčanov vydarenú sezónu.

Bratislava 14. apríla (TASR) - Slovenský hokejový klub Slovan Bratislava predĺžil zmluvu s českým útočníkom Václavom Nedorostom. Podľa informácie na oficiálnom webe účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy tak Nedorost začne v lete siedmu sezónu v KHL.

"HC Slovan Bratislava pokračuje vo formovaní kádra na nadchádzajúci ročník KHL, ďalším hráčom s novým kontraktom je útočník Václav Nedorost. Rodák z Českých Budějovíc, ktorý sa v nedávno skončenej sezóne zaradil medzi ťahúňov nášho mužstva súhlasil s ročnou zmluvou do 30. apríla 2017. Kontrakt Nedorosta ešte podlieha registrácii na Centrálnej hráčskej matrike (CIB) v Moskve," informoval web "belasých".

Tridsaťštyriročný hokejista má za sebou v drese Bratislavčanov vydarenú sezónu. Útočník draftovaný v 1. kole Coloradom Avalanche sa výraznou mierou podieľal na postupe do play off KHL, keď v 58 zápasoch zaznamenal 26 bodov a vyťažovaný bol tak pri hre v rovnovážnom počte ako aj v presilovkách či oslabeniach. Pre hráča pôjde už o siedmu sezónu v KHL, predtým pôsobil v Metallurgu Novokuzneck, Leve Poprad, Donbasse Doneck, do Slovana prišiel pred sezónou 2014/2015.