Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Šport

Slovan proti Petrohradu aj so Šatanom

Miroslav Šatan Foto: TASR/Martin Baumann

Tréner Slovana Rostislav Čada bude v bránke opäť veriť Jaroslavovi Janusovi, na striedačke bude pripravený zasiahnuť mladík Denis Godla.

Bratislava 4. decembra (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na stredajší zápas proti lídrovi celej KHL SKA Petrohrad (19.00 h) aj s Miroslavom Šatanom. Skúsený útočník absolvuje svoju tohtosezónnu premiéru v drese "belasých" na pravom krídle tretieho útoku po boku Libora Hudáčka a Branka Radivojeviča.

Tréner Slovana Rostislav Čada bude v bránke opäť veriť Jaroslavovi Janusovi, na striedačke bude pripravený zasiahnuť mladík Denis Godla. Obrana nastúpi v rovnakom zložení ako v pondelkovom dueli proti Avangardu Omsk, útočné formácie sa menili iba minimálne. Vzhľadom na zaradenie Šatana sa Andrej Šťastný posunie do štvrtého útoku k Markovi Daňovi a Tomášovi Matouškovi. Do zápasu stále nemôže zasiahnuť zranená dvojica Roman Kukumberg a Juraj Mikúš. Informáciu priniesla oficiálna webstránka Slovana.


Predpokladaná zostava Slovana v zápase s Petrohradom: Janus (Godla) - Sigalet, Sersen, Kutlák, Škoula, Štajnoch, Mojžíš, Mihálik - Miklík, Bližňák, Vondrka - Netík, Ölvecký, Bartovič - Šatan, Radivojevič, Hudáček - Daňo, Šťastný, Matoušek - T. Mikúš