Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Slovan má záujem o dištancovaného Soumaha z FC Nitra

Seydoba Soumah Foto: TASR

Stredopoliar si odpykáva polročný trest do 14. marca. Počas zápasu s Trnavou najskôr pošliapal súpera na zemi a následne šermoval rukami pred tvárou Karhana a hlavného rozhodcu Mastiša.

Bratislava 26. novembra (TASR) - Vedenie lídra futbalovej Corgoň ligy Slovana Bratislava prejavilo záujem o služby Seydoubu Soumaha, ktorý je momentálne dištancovaným hráčom FC Nitra. V pondelok o tom informoval denník Šport.

Africký ofenzívny stredopoliar si momentálne odpykáva polročný trest do 14. marca za svoje činy v zápase 9. kola so Spartakom Trnava (1:3). Rodák z Guiney najskôr pošliapal súpera na zemi a následne šermoval rukami pred tvárou Miroslava Karhana a hlavného rozhodcu Mareka Mastiša.

Záujem o Soumaha, ktorého chce v zimnej prestávke Nitra uvoľniť, mala údajne aj Viktoria Plzeň. Ku konkrétnym rokovaniam však nedošlo.

"Soumah sa ukázal ako výborný futbalista. Trčal z Corgoň ligy a tým nemyslím kauzu okolo jedného zápasu, ale jeho výkony. Rokovali sme s Nitrou, debatovali sme s hráčom. Ešte je priskoro vynášať nejaké definitívne súdy, ale áno, neprehliadame ho," uviedol viceprezident belasých Petr Kašpar.