Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Káder Slovana opúšťa ďalší hráč

Vpravo brankár Johan Backlund sleduje puk a vľavo Jonathan Sigalet (obaja Slovan) v stretnutí KHL HC Slovan Bratislava - Medveščak Záhreb 4. septembra 2014 v Bratislave. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Sigalet sa rozhodol pokračovať vo svojej kariére v inej európskej lige.

Bratislava 16. decembra (TASR) - Slovenský zástupca v KHL Slovan Bratislava sa v utorok po obojstrannej dohode rozlúčil s kanadským hokejovým obrancom Jonathanom Sigaletom. Dvadsaťosemročný bek sa rozhodol rozviazať kontrakt najmä z rodinných dôvodov.

"Sigalet sa rozhodol pokračovať vo svojej kariére v inej európskej lige, ktorá bude podstatne menej náročná na cestovanie a umožní mu stráviť viac času s rodinou," uvádza sa na oficiálnej stránke klubu.

Sigalet hral v Slovane od roku 2012, od úvodného ročníka tímu v Kontinentálnej hokejovej lige. Predtým pôsobil v drese popradského Leva. V Slovana sa zaradil medzi stabilných obrancov a vrátane aktuálnej sezóny nastúpil spolu na 135 stretnutí, v ktorých si do štatistík pripísal 24 kanadských bodov.

"Slovan Bratislava ďakuje Jonathanovi Sigaletovi za odvedené služby počas takmer troch sezón a želá mu v ďalšej kariére, ako aj v osobnom živote veľa šťastia a úspechov!" píše sa vo vyhlásení klubu, ktorý hľadá za Sigaleta náhradu.