Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Slovan odohrá na novom Tehelnom poli zápas s Olomoucom

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Otvorené budú sektory A na spodnom poschodí hlavnej tribúny.

Bratislava 15. januára (TASR) - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava odohrajú v stredu 16. januára úvodný prípravný zápas v roku 2019 a rovno na novom štadióne na Tehelnom poli. Súperom "belasých" bude český tím SK Sigma Olomouc, duel sa začne o 17.00 h.

Ako klub uviedol v tlačovej správe, jedná sa o testovací zápas, nie o oficiálne otvorenie nového štadióna. "Zámerom klubu bolo ešte pred prvým ligovým zápasom so Spartakom Trnava otestovať niektoré časti a systémy nového štadióna. Preto sme sa rozhodli odohrať prípravný duel s Olomoucom na Tehelnom poli. Nejedná sa o oficiálne otvorenie štadióna, je to výhradne testovací zápas s obmedzenou kapacitou. Otvorené bude spodné poschodie hlavnej tribúny, čiže sektory A, kam sa fanúšikovia dostanú cez vstup z ulice Viktora Tegelhoffa," uviedol marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka.

Otvorené budú sektory A na spodnom poschodí hlavnej tribúny. "Zápas sme sprístupnili len pre držiteľov permanentiek, ktorým sa aj touto formou chceme poďakovať za prejavenú vernosť. Z dôvodu obmedzenej kapacity nie je možné predávať zápasové vstupenky a pustiť na štadión viac priaznivcov. Ešte raz chceme zdôrazniť, že sa jedná o zápas v testovacom režime, čomu sme museli prispôsobiť aj kapacitu," doplnil Straka.

Slovan TV odvysiela prostredníctvom Youtube priamy prenos z tohto zápasu.