Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 11. máj 2024Meniny má Blažena
< sekcia Šport

Slovan proti Kazani aj s Draveckým a Kudrnom

Na snímke smútok lavičky Slovana po včerajšom prehratom stretnutí po nájazdoch. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Oproti piatkovému súboju s Neftechimikom Nižnekamsk (1:2 sn) nenastúpi v štvrtom útoku domácich Miroslav Preisinger, ktorý prenechá svoje miesto na krídle ďalšiemu mladíkovi Andrejovi Kudrnovi.

Bratislava 22. decembra (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na sobotňajší zápas KHL proti AK Bars Kazaň s minimálnymi zmenami v zostave.

Ako informuje oficiálna internetová stránka "belasých", oproti piatkovému súboju s Neftechimikom Nižnekamsk (1:2 sn) nenastúpi v štvrtom útoku domácich Miroslav Preisinger, ktorý prenechá svoje miesto na krídle ďalšiemu mladíkovi Andrejovi Kudrnovi.

V treťom útoku sa namiesto Martina Bakoša predstaví po dvojzápasovej prestávke Vladimír Dravecký, ktorý bude nastupovať s dvojicou Kytnár, Kukumberg. Prvé dve formácie zostali bezo zmien, v bránke bude opäť chytať Jaroslav Janus. Na šancu dostať sa do zápasu bude čakať na striedačke siedmy obranca Peter Trška.

Úvodné buly v Slovnaft Aréne je naplánované na 17.30 h.

Zostava Slovana: Janus - Višňovský, Sigalet, Sersen, Sekera, Tabaček, Švarný, Trška - Vondrka, Bližňák, Miklík - Hudáček, Lipiansky, Bartovič - Kukumberg, Kytnár, Dravecký - Ölvecký, Šťastný, Kudrna - Preisinger