Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Slovenky do 17 rokov podľahli na turnaji UEFA Maďarkám

Ilustračné foto. Foto: TASR/Pavol Ďurčo

V sobotňajšom stretnutí síce v riadnom hracom čase remizovali s maďarskými rovesníčkami 1:1, no v penaltovom rozstrele ťahali za kratší koniec.


Buftea 25. apríla (TASR) - Slovenské futbalistky do 17 rokov neuspeli vo svojom treťom vystúpení na turnaji UEFA v rumunskom meste Buftea. V sobotňajšom stretnutí síce v riadnom hracom čase remizovali s maďarskými rovesníčkami 1:1, no v penaltovom rozstrele ťahali za kratší koniec.

Zverenky trénera Branislava Petroviča majú okrem toho na konte dve hladké víťazstvá - 6:0 nad Moldavskom a 4:0 nad domácim výberom. Celkovo zatiaľ nazbierali 7 bodov, Maďarky majú 8 bodov. Na turnaji sa ešte stretnú v nedeľu ráno s Bulharskom, informoval Slovenský futbalový zväz na svojom facebooku.

sumár:
Maďarsko 17 - SLOVENSKO 1:1 (0:1), 4:3 po penaltovom rozstrele
Góly:
62. Kissová - 28. Bogorová, ŽK: 51. Csagiová - 53. Vagaská, rozhodovali Trandafirová - Tepusová, Apostuová (všetky Rumunsko)

SR 17:
Gyomraiová - Mráziková, Vagaská, Čerkalová, Herbríková, Bieliková (41. Kopčová), Adamecká (29. Sečková), Bogorová, Borčinová (62. Cigánková), Jančová, Brúniková

ďalší program SR 17:
26. apríla o 10.00 Slovensko - Bulharsko (Buftea)