Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 29. máj 2024Meniny má Vilma
< sekcia Šport

Slovenská futbalová osemnástka nestačila na švédsky tím

Na snímke tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 18 rokov Milan Malatinský. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Na podujatí sa ešte stretnú v pondelok s Nórmi.

Örebro 2. septembra (TASR) - Slovenskí futbaloví reprezentanti do 18 rokov prehrali v sobotu aj v ich druhom zápase na medzinárodnom turnaji vo Švédsku, keď nestačili na Rumunov 1:4. Zverenci trénera Milana Malatinského, ktorí v prvom súboji prehrali vo štvrtok s domácimi Švédmi 0:1, sa na podujatí ešte stretnú v pondelok s Nórmi.


výsledok:

Slovensko 18 - Rumunsko 18 1:4 (0:1)

Góly:
56. Kóša - 63. a 65. Sefer, 42. Farcas, 84. Nándor

zostava SR 18: Ludha – Šutorík (46. Suľa), Maďarík (46. Kóša), Pišoja, Vojtko – Gono (83. Krkoška), Habodasz – Pochylý (46. Kelemen), Kadák (46. Švec), Saxa (71. Dávidík) – Magyarics

hlas po zápase (zdroj: futbalsfz.sk):

Milan Malatinský, tréner SR 18: "V druhom vystúpení na turnaji sme podali slabší výkon ako v prvom proti domácim. V prvom polčase sme nepremenili dve dobré príležitosti, ale súper sa tiež dostával do streleckých príležitostí a inkasovali sme pred prestávkou po štandardnej situácii. Po návrate zo šatní sme mali dobrý úvod, strelili sme vyrovnávajúci gól, ale krátko na to v priebehu troch minút sme prehrávali 1:3. Snažili sme sa aspoň o skorigovanie výsledku, ale pred koncom zápasu sme inkasovali štvrtý raz."


ďalší výsledok:

Švédsko - Nórsko 0:0