Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

ZAHRANIČNÉ MÉDIÁ: Svetoví šampióni utopení Slovákmi. Impozantní hostia

Slovenskí futbalisti ďakujú divákov po výhre 3:1 nad úradujúcim majstrom sveta Nemeckom v prípravnom zápase na EURO vo Francúzsku v nemeckom Augsburgu, 29. mája 2016. Foto: TASR/Michal Svítok

Slovenskí futbalisti triumfovali v nedeľňajšom prípravnom zápase v Augsburgu na pôde úradujúcich majstrov sveta z Nemecka 3:1.

Augsburg 29. mája (TASR) - Ohlasy médií na nedeľňajší prípravný zápas, v ktorom slovenská futbalová reprezentácia zvíťazila 3:1 nad domácim Nemeckom:



Sport Bild (Nem.): "Slováci premočili nemeckú jedenástku. Na Joachim Löwa čaká po neúspešnom zápase v búrke ešte veľa práce, ak chce Nemecko miešať karty v boji o titul na európskom šampionáte. Bez niekoľkých stabilných tvári podľahlo Slovensku v Augsburgu 1:3."

Kicker (Nem.): "Štyri debuty, búrka a nemecká prehra v teste pred európskym šampionátom. Štrnásť dní pred úvodným zápasom má nemecký tréner Joachim Löw pred sebou ešte veľa práce."

Spiegel (Nem.): "Slabý výkon nemeckého národného tímu, aj napriek rýchlemu vedeniu prehral so Slovenskom."

Sport 1 (Nem.): "Nemecký tréner Joachim Löw experimentoval, ale nie všetky veci mu vyšli."

UEFA.com: "Hamšík žiaril, Slováci zaskočili Nemcov. Löw nechal debutovať štvoricu mladíkov, ale prekonali ich impozantní hostia."

BBC (V.Brit.): "Nemci prehrali tretí z uplynulých štyroch zápasov. Slovákom podľahli v záverečnom zápase pred oznámením konečnej nominácie 1:3."

Daily Mail (V.Brit.): "Svetoví šampióni utopení v Augsburgu Slovákmi."

ESPN (USA): "Nemecko šokujúco prehralo so Slovenskom 1:3."

Bleacher Report (USA): "Víťazný comeback Slovenska proti Nemcom. Góly Mareka Hamšíka, Michala Ďuriša a Juraja Kucku dodali morálnu vzpruhu tímu v príprave pred EURO 2016."