Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Šport

Chystáte sa na zápas Slovenska s Ukrajinou? Toto by ste mali vedieť

Fanúšikovia Slovenska povzbudzujú v zápase C-skupiny kvalifikácie o postup na EURO 2016 Slovensko - Macedónsko, 14. júna 2015 v Žiline. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Kvalifikačný zápas Slovenska s Ukrajinou prinesieme na portáli Teraz.sk online. Ak sa na zápas chystáte priamo do Žiliny, prečítajte si nasledujúce informácie a upozornenia organizátorov.

Žilina 7. septembra (TASR) - Slovenský futbalový zväz (SFZ) v súvislosti s kvalifikačným zápasom EURO 2016 SR - Ukrajina (utorok 8. septembra o 20.45, štadión MŠK Žilina) dáva jeho návštevníkom do pozornosti nasledovné informácie a upozornenia:

- zápas je vypredaný, žiadne vstupenky už nebudú k dispozícii. Pokladne na štadióne nebudú otvorené.

- návštevníci sú povinní riadiť sa Organizačným a prevádzkovým poriadkom futbalových stretnutí organizovaných Slovenským futbalovým zväzom, ktorý obsahuje všetky informácie pre účastníkov podujatia vrátane zakázaných predmetov, pokynov, povinností pre divákov, účastníkov podujatia, oprávnenia usporiadateľskej služby atď.

- medzi zakázanými predmetmi, ktoré budú návštevníkom pri vstupe odobraté sú aj dáždniky, nakoľko celý štadión je krytý, sú povolené iba pršiplášte

- návštevníkom bude k dispozícii parkovisko za východnou tribúnou, na ktoré sa dostanú cez vjazd na Uhoľnej ulici

- dopravu v Žiline bude riadiť dopravná a mestská polícia

- odporúča sa sledovať dopravné spravodajstvo Slovenského rozhlasu a Rádia Expres

- vzhľadom k zložitej dopravnej situácii na vjazdoch do Žiliny ako aj v okolí štadióna odporúča SFZ motorizovaným návštevníkom aby odparkovali automobily, či už na parkovisku na štadióne alebo v jeho okolí 3 - 4 hodiny pred začiatkom zápasu

- štadión bude otvorený 2 hodiny pred zápasom, t.j. od 18.45. Keďže každý návštevník prejde viacnásobnou osobnou kontrolou, odporúča sa prísť na štadión s dostatočnou časovou rezervou

- v areáli štadióna bude dostatok bufetov s občerstvením

- OSOBY ZJAVNE POD VPLYVOM ALKOHOLU NEBUDÚ NA ŠTADIÓN VPUSTENÉ!

Informácia pre majiteľov permanentiek na celú kvalifikáciu

Miestenky na zápas - na konkrétne miesto - sa budú dať vyzdvihnúť v deň zápasu v utorok 8. septembra na Infopulte SFZ, ktorý bude v lobby hotela Holiday Inn od 18:45. Je potrebné sa preukázať platnou vstupenkou (permanentkou), na základe ktorej bude odovzdaná miestenka na domáce kvalifikačné zápasy Slovensko - Ukrajina a Slovensko - Bielorusko.

Vstupenku je potrebné si ponechať na celú kvalifikáciu EURO 2016. Vstupenka je platná na 5 domácich zápasov, ako je uvedené na vstupenke.

Pred zápasom bude v areáli štadióna prebiehať viacero marketingových aktivít, napr. po naskenovaní QR kódu zo vstupenky sa dá stiahnuť do mobilu oficiálny zápasový bulletin či po skončení zápasu budú o 23.30 odchádzať zo Žiliny dva mimoriadne vlaky ŽSSK (smerom do Košíc a do Bratislavy).

Oficiálny fanklub slovenskej futbalovej reprezentácie v spolupráci so SFZ pripravil pre všetkých návštevníkov kvalifikačného stretnutia pripravil prekvapenie v podobe štadiónovej choreografie na východnej tribúne. Na sedadlách nájdu diváci metalickú fóliu, ktorú spoločne pri spievaní slovenskej hymny dvihnú nad hlavy a vytvoria tak obrazec slovenskej trikolóry. Na pokrytie nákladov tejto i budúcich choreografií možno prispieť dobrovoľným finančným darom počas futbalového stretnutia do označených prenosných pokladničiek.