Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Šport

Španieli proti Slovákom vo futsale s hviezdami domácej ligy

V Bratislave povedie duel rumunsko-fínska dvojica Bogdan Sorescu - Timo Onatsu a na španielskej pôde rozhodujú Maďari Gábor Kovács a Balázs Farkas.

Madrid 20. marca (TASR) - Kormidelník španielskej futsalovej reprezentácie Jose Venancio Lopez Hierro oznámil 12-členný káder, ktorý bude čeliť v dvojzápase baráže o postup na MS 2012 v Thajsku výberu Slovenska.

Dvojnásobní majstri sveta a šesťnásobní európski šampióni z Pyrenejského polostrova sa najskôr predstavia v pondelok 26. marca o 19.45 h v bratislavskej Hant Aréne, odveta je na programe v utorok 10. apríla o 20.30 SEČ v Palma de Mallorca.

V španielskom tíme figuruje jediný legionár, ktorým je Alemao z Dinama Moskva. Ostatní hráči sú hviezdami najvyššej domácej súťaže, ktorá je najkvalitnejšou ligou sveta.

Známe je už aj rozhodovské obsadenie baráže. V Bratislave povedie duel rumunsko-fínska dvojica Bogdan Sorescu - Timo Onatsu a na španielskej pôde rozhodujú Maďari Gábor Kovács a Balázs Farkas.



Nominácia Španielska na barážový dvojzápas o postup na MS:



brankári: Juanjo (Inter Movistar), Cristian (FC Barcelona Alusport)
hráči do poľa: Ortiz (Inter Movistar), Torras (FC Barcelona Alusport), Aicardo (Xacobeo A. Lobelle), Alvaro (Inter Movistar), Sergio Lozano (FC Barcelona), Lin (FC Barcelona Alusport), Alemao (Dinamo Moskva), Miguelin (El Pozo Murcia), Fernandao (FC Barcelona), Rafa Usin (Trimna Navarra)