Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Real Madrid nezaváhal, La Coruňa zdolala Malagu

Futbalista Realu Madrid Isco (druhý vpravo) sa teší s Alvarom Moratom po strelení gólu proti Sportingu de Gijon Foto: TASR/AP

Tréner hostí Zinedine Zidane sa s výhľadom na odvetu štvrťfinále Ligy majstrov rozhodol pošetriť Cristiana Ronalda, Karima Benzemu aj brankára Keylora Navasa, pre zranenie mu chýbal Gareth Bale.

Madrid 15. apríla (TASR) - Futbalisti Realu Madrid uspeli v sobotnom stretnutí 32. kola najvyššej španielskej súťaže na pôde Gijonu tesne 3:2. Tréner hostí Zinedine Zidane sa s výhľadom na odvetu štvrťfinále Ligy majstrov rozhodol pošetriť Cristiana Ronalda, Karima Benzemu aj brankára Keylora Navasa, pre zranenie mu chýbal Gareth Bale. Jeho zverenci dvakrát zaostávali, ale vďaka gólu Isca v 90. minúte získali všetky tri body.

Rovnakým pomerom doma zvíťazili hráči FC Barcelona nad San Sebastianom. Ich triumf zariadili dvojgólový Lionel Messi a autor zásahu s víťaznou pečaťou Paco Alcacer. Kataláncom chýbal suspendovaný Neymar, no aj tak sa udržali tri body za Realom, ktorý však stále disponuje zápasom k dobru. El Clasico je v Madride na programe v nedeľu 23. apríla.

Atletico Madrid zdolalo na vlastnom štadióne Osasunu hladko 3:0.

32. kolo:

Deportivo La Coruňa - FC Malaga 2:0 (0:0)
Góly:
47. Joselu, 67. Mosquera

Sporting Gijon - Real Madrid 2:3 (1:1)
Góly:
14. Cop, 50. Vesga - 17. a 90. Isco, 59. Morata

Atletico Madrid - Osasuna 3:0 (1:0)
Góly:
30. a 47. Carrasco, 61. Filipe Luis

FC Barcelona - San Sebastian 3:2 (3:2)
Góly: 17. a 37. Messi, 44. Alcacer - 42. Umtiti (vlastný), 45.+1 Prieto