Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Spartak Trnava prehral na pôde VSS Košice 0:3

Na snímke radosť hráčov VSS Košice z gólu na 1:0 v zápase 4. kola Slovenského pohára - Slovnaft Cupu FC VSS Košice - FC Spartak Trnava v Košiciach 13. októbra 2015. Foto: TASR - Milan Kapusta

Domáci rozhodli v Čermeli o svojom triumfe už v úvodnej polhodine.

Košice 13. septembra (TASR) - Futbalisti fortunaligového Spartaka Trnava neuspeli v 4. kole Slovenského pohára - Slovnaft Cupu. Na ihrisku VSS Košice prehrali nečakane hladko 0:3. Domáci rozhodli v Čermeli o svojom triumfe už v úvodnej polhodine.

Postup do ďalších bojov si zabezpečili úradujúci majster AS Trenčín i Senica.

4. kolo Slovenského pohára:
VSS Košice - Spartak Trnava 3:0 (2:0)
MFK Lokomotíva Zvolen - FK Senica 0:2 (0:0)
ŠK Blava Jaslovské Bohunice - AS Trenčín 0:3 (0:0)

Na snímke vľavo hráč Košíc Milan Dimun, vpravo hráč Trnavy Boris Godál v zápase 4. kola Slovenského pohára - Slovnaft Cupu FC VSS Košice - FC Spartak Trnava v Košiciach 13. októbra 2015.
Foto: TASR - Milan Kapusta


Na snímke v strede brankár Trnavy Ľuboš Kamenár vpravo hráč Košíc Juraj Hovančík v zápase 4. kola Slovenského pohára - Slovnaft Cupu FC VSS Košice - FC Spartak Trnava v Košiciach 13. októbra 2015.
Foto: TASR - Milan Kapusta


Na snímke vpravo hráč Košíc Milan Dimun, vľavo hráč Trnavy Miloš Nikolič v zápase 4. kola Slovenského pohára - Slovnaft Cupu FC VSS Košice - FC Spartak Trnava v Košiciach 13. októbra 2015.
Foto: TASR - Milan Kapusta


Na snímke vpravo hráč Košíc Mikuláš Tóth, vľavo kráč Trnavy Martin Mikovič v zápase 4. kola Slovenského pohára - Slovnaft Cupu FC VSS Košice - FC Spartak Trnava v Košiciach 13. októbra 2015.
Foto: TASR - Milan Kapusta


Na snímke vľavo tréner Trnavy Ivan Hucko v zápase 4. kola Slovenského pohára - Slovnaft Cupu FC VSS Košice - FC Spartak Trnava v Košiciach 13. októbra 2015.
Foto: TASR - Milan Kapusta