Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Šport

Squash: Majstrovstvá Slovenska v Bratislave opäť na sklenenom kurte

Na archívnej snímke z 25. apríla 2009 zľava Marek Manik a Marek Zvonček počas finále dvojhry mužov na majstrovstvách Slovenska v squashi v Bratislave Foto: TASR/Tomáš Halász

Mužský titul obhajuje Marek Manik, v ženskej kategórii je úradujúcou majsterkou Linda Hrúziková, ktorej účasť je však pre zranenie otázna.

Bratislava 12. apríla (TASR) - Po dvojročnej prestávke sa majstrovstvá Slovenska v squashi uskutočnia opäť aj v sklenenom kurte, národný šampionát hostí od štvrtka 12. apríla do soboty 14. apríla Bratislava.

V bratislavskom Auparku sa postaví na kurt 44 hráčov a 10 hráčok v rámci 16. ročníka MSR pod názvom SWAN CISCO Cup. Mužský titul obhajuje Marek Manik, v ženskej kategórii je úradujúcou majsterkou Linda Hrúziková, ktorej účasť je však pre zranenie otázna.

Kvalifikácia šampionátu sa začala už v stredu v Imet squash-relax centre, od štvrtka hlavná súťaž pokračuje na sklenenom kurte a na pevných kurtoch v Golem klube. Štvrťfinálové, semifinálové a finálové zápasy sa uskutočnia na sklenenom kurte atraktívne umiestnenom vo vstupnej haly Auparku. Trojdňové majstrovstvá a kvalitné squashové zápasy slovenskej špičky tak uvidia tisíce divákov. Mužské semifinále sa uskutoční v piatok podvečer a finálový súboj v sobotu o 18.00 h. Ženy budú hrať semifinále v sobotu dopoludnia a finále o 17.00 h.