Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Miklík ukončil pôsobenie v HC Košice, smeruje do Komety Brno

Krídelník Košíc Michel Miklík Foto: TASR/Dušan Hein

Brnenský klub angažoval Miklíka po tom, čo zo zostavy pre zranenia vypadli produktívni útočníci Martin Erat a Marcel Haščák.

Košice 23. novembra (TASR) - Slovenský hokejový útočník Michel Miklík sa s vedením HC Košice dohodol na ukončení spolupráce. Prišlo k tomu na základe predchádzajúcej dohody, ktorú s klubom uzavrel v priebehu októbra. Košický klub o tom informoval na svojej oficiálnej stránke.

Miklík v aktuálnej sezóne odohral za HC Košice osem zápasov, v ktorých získal desať kanadských bodov za štyri góly a šesť asistencií. "Michelovi ďakujeme za jeho služby a želáme veľa úspechov v jeho ďalšom pôsobisku," uviedol generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš na webe HC Košice. Posledným zápasom Miklíka v drese "oceliarov" bola predohrávka 23. kola Tipsport ligy proti Trenčínu, ktorý Košičania zdolali 2:1.

Miklík v rozhovore pre viaceré médiá potvrdil, že jeho novým pôsobiskom bude český extraligový klub HC Kometa Brno. V ňom rozšíri slovenskú enklávu, ktorú už tvoria Marek Čiliak, Peter Trška, Jozef Kováčik, Tomáš Malec, Patrik Koch a Marcel Haščák. Brnenský klub angažoval Miklíka po tom, čo zo zostavy pre zranenia vypadli produktívni útočníci Martin Erat a Marcel Haščák.