Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Šport

Pištej a Balážová postúpili do semifinále mixu na turnaji v Dauhe

Na archívnej snímke slovenskí reprezentanti v stolnom tenise Ľubomír Pištej (vpravo) a Barbora Balážová (vľavo). Foto: TASR Michal Svítok

. Pištej a Aleksandar Karakaševič skončil vo štvrťfinále štvorhry bez boja, keďže Srb nemohol nastúpiť, Balážovej s Češkou Hanou Matelovou vystavili stopku Japonky Mijuu Kiharová a Hina Hajatová.

Dauha 5. marca (TASR) - Slovenskí stolní tenisti Barbora Balážová a Ľubomír Pištej sa prebojovali do semifinále mixu na turnaji WTT Star Contender v Katare. Vo štvrtkovom štvrťfinále zdolali Brazílčanov Brunu Takahašiovú a Vitora Ishiyho v štyroch setoch 6:11, 11:8, 11:8 a 11:8. Slovenská dvojica sa v piatkovom semifinále stretne s Číňanmi I-Čching Čcheng a Jün-ťü Lin.

Jang Wang postúpil vo dvojhre z prvého kola do šestnásťfinále, kde podľahol Francúzovi Simonovi Gauzymu 0:3. Balážová vypadla taktiež v šestnásťfinále po prehre s Japonkou Miu Hiranovou 1:3. Pištej a Aleksandar Karakaševič skončil vo štvrťfinále štvorhry bez boja, keďže Srb nemohol nastúpiť, Balážovej s Češkou Hanou Matelovou vystavili stopku Japonky Mijuu Kiharová a Hina Hajatová.